Laste ned filer fra Harald Janson

Velkommen til å laste ned filer fra denne hjemmesiden.

Hver fil eller filpakke er lagret som en komprimert mappe (et .ZIP-arkiv). Du vil kunne trenge et passord for å åpne mappen eller filene. Les Readme.txt-filen i mappen for instruksjoner.

Følgende gjelder for alle nedlastninger:

1. Opphavsretten til filene eller programmene går frem av Readme.txt-filen i arkivet.

2. Jeg tar intet ansvar for konsekvenser av å laste ned, åpne eller kjøre filer eller programmer her, enten resultater av å bruke filene, skader eller uønskede effekter på din PC, eller noe annet.

 


Skåringsprogram til Motorisk test i NUBU 4-16, versjon 23.12.2022

Dette er en eksperimentell videreføring av programmet som medfølger NUBU 4-16 testkoffert utgitt av Universitetsforlaget. Rettighetene til NUBU 4-16 og skåringsprogrammet eies av Universitetsforlaget.

Denne nyere versjonen av programmet har identisk funksjonalitet med den versjonen som medfølger testkofferten, men kan fungere bedre på datasystemer hvor brukere har begrensede rettigheter og/eller på Windows 64-biters operativsystemer. Programmet fungerer så vidt vi vet på Windows 11.

Det trenges ikke passord for å installere eller bruke programmet.

For mer informasjon om NUBU 4-16, se Universitetsforlagets hjemmeside: www.universitetsforlaget.no/nubu. Spørsmål om NUBU 4-16 eller skåringsprogrammet kan rettes til nubu@universitetsforlaget.no.

Last ned Skåringsprogram til Motorisk test i NUBU 4-16, versjon 23.12.2022 (ca. 8 MB)

Informasjon om utvikling av programmet: Det nåværende programmet fungerer på Windows 11, men det er usikkert om det vil fungere på senere versjoner av Windows. Det planlegges derfor en ny versjon av programmet som vil være en nettløsning med tilsvarende funksjonalitet som det nåværende programmet. Nettløsningen er tenkt å gjøres tilgjengelig i løpet av 2024 (kan endres). Universitetsforlaget vil publisere en link til den nye løsningen når den er etablert.


Hjem til www.dromtest.no

 

Senest oppdatert 29. april 2011